Hoe kies ik de juiste scootmobiel?

Scootmobiel Royal_grijs 485x292Wanneer u een scootmobiel moet kiezen zijn er een aantal vragen die u zou moeten beantwoorden zoals:

  1. Wil ik lange afstanden kunnen rijden? (meer dan 20 km.)
  2. Vind ik stabiliteit en veiligheid extra belangrijk?
  3. Word ik snel moe als ik lang en zelfstandig moet zitten?
  4. Wil ik mijn scootmobiel compact op kunnen bergen?

Aan de hand van deze vier vragen komt u er al snel achter of u een opvouwbare scootmobiel of juist een vaste scootmobiel nodig heeft. Het is verstandig eerst deze keuze te maken voordat u allerlei scootmobielen gaat bekijken. De keuze in scootmobielen is namelijk enorm en er zit vaak aardig wat prijsverschil tussen beide soorten scootmobielen. Door deze eerste keuze te maken hoeft u minder scootmobielen te bekijken en wordt het kiezen van uw scootmobiel een stuk eenvoudiger.

Liever direct persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag: bel (026) 737 0363.